Telif Hakkı Vardır. Kopyalanamaz.
logo

Hakkımda

Biografi

1980 Yılı Bulgaristan doğumluyum. 1989 yılında yaşanan büyük göç sonrası Anavatanımıza gelerek İstanbul’a yerleştik. İlköğretim ve Lise eğitimimi tamamladıktan sonra Üniversite eğitimi için Bulgaristan Plovdiv’te 2 yıl kadar yaşadım. Askerlik hizmetimi Ankara’da yaptıktan sonra Özel bir Holding’te 8 yıl boyunca Şeflik yaptım. Tabularımı yıkarak piyasada Müteahhit firmalarda yönetici olarak görev aldım. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunu olmakla beraber hala aktif olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilişim Yönetim Sistemleri eğitimi almaya devam ediyorum.

1998 yılında analog fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmeye başladım. Sonrasında verilen uzun bir aradan sonra 2015 yılında çok sevdiğim birinin yönlendirmesi ile DSLR makineler ile amatör olarak yeniden fotoğraf çekmeye başladım. Kendimi geliştirerek bazı freelancer işler yaptım. 2019 yılında profesyonel fotoğrafçı olarak Prodüksiyon firmasında görev aldım. Pandemi sürecinden önce ayrılarak Freelancer olarak devam ettim.

DSLR makineye geçiş yaptığım günlerde tanıştığım Nikon markasına olan tutkum her geçen gün daha fazla arttı. İletişimimizin oluştuğu Nikon Türkiye ile gelişen süreçten sonra 2020 Kasım ayından itibaren Nikon Teaster olarak fotoğraf serüvenime devam ediyorum.

EnglishTurkish